Produse noi

BBIO POUCH PERE, BANANE SI...
  • Nou
Indisponibil
Piure din mere, caise și banane, 90 gr, Babybio [3288131540023] Pouch Bio Mere, Caise și Banane- pentru copii cu vârsta peste 6 luni. Aliment pentru bebeluși.100% fruct. Piure Pouch de pere, banane și mei, 90 gr, Babybio [3288131540092] INGREDIENTE: Mere din Italia* 55%, caise din Italia* 23%, banane din Ecuador* 22%.Fără adaos de zahăr**. Fără...
BBIO ECO LINIMENT 200ML
  • La reducere!
  • Nou
Disponibil
22,50 RON 25,00 RON
Cremă pentru iritatie scutece bebelusi 
Produs adăugat în lista de favorite.
Produs adaugat în lista de comparare

Pentru că vă prețuim, dorim să vă asigurăm că la noi, produsele sunt ambalate de persoane care poartă mască și mănuși. Produsele nu vin în contact cu alte persoane sau suprafețe.

Curierii preiau coletele dupa ora 15, și le livrează în zilele următoare.

Când ajunge coletul la dumneavoastră, evitați contactul direct cu curierul. Plătiți cel mai bine cu cardul direct din timpul comenzii, pentru a evita să umblam cu numerar. Tăiați coletul, scoateți produsele, și hrăniti în siguranță copii.

Extramăsuri: nu duceți degetele la gură, ochi și nas. Spălați-vă des pe mâini.

Ne vom baza în perioada următoare pe curieri. Dacă se iau măsuri suplimentare de siguranță și nu vom mai avea voie să ieșim din casă, aprovizionarea cu diverse lucruri tot curierii o vor face. Vrem să-i prețuim și pe ei, în egală masură.

Mulțumim,

Echipa Bebe Bio