BebeBIO este echivalentul real al unei ursitoare pentru bebelușii.

Însă acest proiect este mai mult decât o simplă urare de sănătate. Este o metodă prin care sănătatea copiilor este în mod activ protejată.  

Înființat în 2012, proiectul Bebe Bio se concentrează pe alimentația bogată în vitamine și pe cultivarea unui gust plăcut dar sănătos pentru cei mici.

Motivația noastră e reprezentata de rezultatele unei documentări despre industria mâncării de bebeluși, documentare pe care vă incurajăm să o realizați și voi în calitate de părinți. Pe scurt, există foarte multe branduri de baby food promovate drept naturale care conțin de fapt  conservanți carcinogeni (acrylamide), reziduuri de pesticide de pe coaja fructelor și legumelor, nitrați (da, serios!) și cantități dăunătoare de sodiu.

Așa că echipa Bebe BIO și-a suflecat mânecile și a pus bazele sediului din București, construind cu atenție o gamă sigură de produse organice pentru copii.

Principiile după care ne ghidăm în activitatea noastră sunt:

Siguranță

Degeaba mâncarea e irezistibil de gustoasă dacă ulterior conduce la probleme grave de sănătate. Noi preferăm să păstrăm gustul nealterat al fructelor și al legumelor, dar și sănătatea copiilor intactă.

Profesionalism

Tot ceea ce facem ca brand destinat bebelușilor și părinților în căutarea hranei organice pentru bebeluși este să avem grijă de clienții noștri, livrând produsele la timp și în condiții optime.

Calitate

Calitatea produselor noastre este criteriul principal după care creăm gama Bebe Bio: de la ambalaj, la modul de păstrare, la ingrediente și la gust, toate trebuie să îndeplinească standardul nostru de calitate.

Ne dorim să găsești pe site-ul nostru produsele care să bifeze toate nevoile nutriționale ale copilului tău. Din acest motiv, produsele noastre prezintă combinații diferite, texturi și consistențe diverse. Piureuri, cereale, formule, tu cere și noi îți vom oferi.

Așadar părinților le urăm spor la cumpărături pe site-ul nostru iar bebelușilor le urăm poftă bună!

Produs adăugat în lista de favorite.
Produs adaugat în lista de comparare