Termeni de utilizare

Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate BEBE BIO DISTRIBUTION SRL si nu se pot folosii sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:

Explorarea conţinutului www.bebebio.eu ;

Reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;

Persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau au comenzilor livrate refuzate.

Preturile si stocurile sunt actualizate la un interval de 24 de ore. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora.

Produsele comercializate de www.bebebio.eu sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii/predarii sunt insotite de factura fiscala si au inscriptionate pee le periada de garantie.

Produsele aflate in oferta www.bebebio.eu se pot vinde numai in baza unei comenzi online - o comanda online inseamna inregistrarea (nu incheierea) unei comenzi pe unul sau mai multe produse din oferta www.bebebio.eu. Comanda va fi ulterior procesata in timpul programului de lucru afisat pe site, mai exact: comanda va fi preluata de un agent de vanzari , agentul de vanzari va verifica disponibilitatea stocului produsului / produselor din comanda dupa care va suna clientul pentru informarea disponibilitatii produselor si eventuala validare a comenzii. Dupa validarea comenzii de catre client, comanda va putea fi livrata, conform celor mentionate de client.

Produsele comercializate de www.bebebio.eu se pot ridica sau livra numai in baza unei comenzi online. Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate intr-o comanda dupa preluarea si confirmarea comenzii de catre client. Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem.

 

Produs adăugat în lista de favorite.
Produs adaugat în lista de comparare