BebeBio

Filtre active

Vitabio - Suc Organic cu...
  • Nou
Indisponibil
Obținut din 100% fruct Vitamina C naturală! Specialitate din fructe Bio: Măr Căpșuni Afine Acerola Toată forța din fructe pentru aventuri pline de energie! 100% obținut din fruct vitamina C naturală fără coloranți* fără conservanți    *În conformitate cu reglementările Aceste 4 produse nu se vând separat.
Babybio 2 Optima 800g Babybio 2 Optima 800g 2
  • Nou
Disponibil
65,00 RON
Formula de continuare de la 6 luni 900g Se poate administra de la 6 luni.
Vitabio - Suc Organic cu...
  • Nou
Indisponibil
Cool Fruits Aventura fructată! 100% Fruct! Măr, Pară Williams si Acerola Specialitate din fructe Bio: Măr Pară  Acerola 100% fruct fără zahăr adăugat** fără coloranți* fără conservanți **Conține zaharuri prezente în mod natural în fructe Aceste 4 produse nu se vând separat.
Babybio 1 Optima 800g
  • Nou
Disponibil
60,00 RON
1 Recenzii
Formula de la 0 la 6  luni 900g Se poate administra de la 0 la 6 luni.
Vitabio - Suc Organic cu... Vitabio - Suc Organic cu... 2
  • Nou
Disponibil
13,00 RON
Toată forța din fructe pentru aventuri pline de energie!   100% fruct fără adaos de zahăr** fără coloranți* fără conservanți *În conformitate cu reglementările **Conține zaharuri prezente în mod natural în fructe
Produs adăugat în lista de favorite.
Produs adaugat în lista de comparare

Pentru că vă prețuim, dorim să vă asigurăm că la noi, produsele sunt ambalate de persoane care poartă mască și mănuși. Produsele nu vin în contact cu alte persoane sau suprafețe.

Curierii preiau coletele dupa ora 15, și le livrează în zilele următoare.

Când ajunge coletul la dumneavoastră, evitați contactul direct cu curierul. Plătiți cel mai bine cu cardul direct din timpul comenzii, pentru a evita să umblam cu numerar. Tăiați coletul, scoateți produsele, și hrăniti în siguranță copii.

Extramăsuri: nu duceți degetele la gură, ochi și nas. Spălați-vă des pe mâini.

Ne vom baza în perioada următoare pe curieri. Dacă se iau măsuri suplimentare de siguranță și nu vom mai avea voie să ieșim din casă, aprovizionarea cu diverse lucruri tot curierii o vor face. Vrem să-i prețuim și pe ei, în egală masură.

Mulțumim,

Echipa Bebe Bio