BebeBio

Filtre active

Vitabio - Suc Organic cu...
  • Nou
Indisponibil
Cool Fruits Aventura fructată! 100% Fruct! Măr, Pară Williams si Acerola Specialitate din fructe Bio: Măr Pară  Acerola 100% fruct fără zahăr adăugat** fără coloranți* fără conservanți **Conține zaharuri prezente în mod natural în fructe Aceste 4 produse nu se vând separat.
BBIO OPTIMA 3 CROISSANCE 800G
  • Nou
Disponibil
72,00 RON
Formula de crestere Optima 3 Croissance de la 10 luni la 3 ani  800g, inlocuieste Formula de crestere Croissance de la 10 luni la 3 ani 900g
Produs adăugat în lista de favorite.
Produs adaugat în lista de comparare

Pentru că vă prețuim, dorim să vă asigurăm că la noi, produsele sunt ambalate de persoane care poartă mască și mănuși. Produsele nu vin în contact cu alte persoane sau suprafețe.

Curierii preiau coletele dupa ora 15, și le livrează în zilele următoare.

Când ajunge coletul la dumneavoastră, evitați contactul direct cu curierul. Plătiți cel mai bine cu cardul direct din timpul comenzii, pentru a evita să umblam cu numerar. Tăiați coletul, scoateți produsele, și hrăniti în siguranță copii.

Extramăsuri: nu duceți degetele la gură, ochi și nas. Spălați-vă des pe mâini.

Ne vom baza în perioada următoare pe curieri. Dacă se iau măsuri suplimentare de siguranță și nu vom mai avea voie să ieșim din casă, aprovizionarea cu diverse lucruri tot curierii o vor face. Vrem să-i prețuim și pe ei, în egală masură.

Mulțumim,

Echipa Bebe Bio